Najpraktičniji Prostor za Proslave u Beogradu

Najpraktičniji prostor za proslave u Beogradu nadomak centra grada, Novi Bitefartcafe, gde vas sve čeka pripremljeno za organizovanje događaja, idealno je mesto za vaš bitan dan. 

Novi Bitefartcafe je event prostor blizu centra Beograda, koga odlikuje moderan, ekskluzivan i sveden enterijer, lako prilagodljiv kapacitet prostora, perfektna ventilacija, profesionalni audio sistem i rasveta, dve montažne bine, kao i sopstveni parking iza kluba. Za razliku od drugih event prostora, kompletna tehnička opremljenost ovog prostora za proslove vam je na raspolaganju i osim što nećete morati da razmišljate o ovim segmentima pri organizovanju svog događaja, uštedećete na dodatnom iznajmljivanju ozvučenja i rasvete.
Inspirativan event prostor idealan je za organizovanje korporativnih proslava, organizovanje dečjih rođendana, organizovanje izložbi i predavanja, organizovanje svadbi i svih ostalih vrsta proslava i korporativnih događaja. Novi Bitefartcafe je osposobljen i opremljen za organizovanje događaja do 650 osoba i zbog mogućnosti prilagođavanja broju ljudi i tipu događaja specijalnim pregradnim vratima, ovaj multifunkcionalan prostor za proslave je idealno rešenje i za one koji nisu sigurni u broj gostiju. Neutralni materijali i boje ovog urbanog prostora za proslave omogućavaju klijentu da event prostor prilagodi, dekoriše i brendira po potrebi. 

U sklopu prostora za proslave nalazi se prostran ulazni hol sa velikom garderobom, sala od 300 m2 sa elegantnim šankom, izdvojeni i prostrani toaleti, restoran Enso koji pruža usluge keteringa, servisne prostorije.
Klijentima je na raspolaganju kompletan inventar kluba, a osim barskih stolova, stolica i separea, na raspolaganju su i banket pravougaoni i okrugli stolovi, kao i stolice za bioskopsku postavku sale, za seminare, predavanja i slično.

Posebnu pažnju posvetili smo klimatizaciji, tako da temperatura u sali uvek bude optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen. Prostor za organizaciju događaja je urađen u skladu sa svim zakonskim propisima, raspolaže najsevremenijom protivpožarnom zaštitom. 

Pomoć u organizaciji – Agencija za organizovanje događaja

S obzirom na 20 godina iskustva u organizaciji proslava, događaja i koncerata – naš tim možete angažovati za organizaciju događaja čak iako se odlučite za proslavu u drugom prostoru.

Kontaktirajte nas na
office@bitefartcafe.com

Scroll to Top