3 razloga zašto je kaver svirka idealan izbor za vašu proslavu Beograd

3 razloga zašto je kaver svirka idealan izbor za vašu proslavu

Kaver svirka je popularan izbor za različite vrste događaja, ali zašto da bukirate live bend za vašu proslavu?

Kaver svirka je postala popularan izbor za različite vrste događaja, bilo da je u pitanju rođendanska proslava, venčanje ili neki drugi važan događaj. Bendovi koji izvode popularne hitove sa domaće i svetske scene učiniće vašu proslavu nezaboravnom. Upravo zbog toga, kaver svirka naših bendova nudi širok spektar žanrova i pesama koje se mogu prilagoditi svakom ukusu i stilu proslave. U ovom blog tekstu, otkrićemo vam tri razloga zašto je kaver svirka idealan izbor za vašu proslavu i zašto bi svaki gost trebalo da uživa na vašem događaju. Bez obzira na to jeste li ljubitelj roka, popa, soul, RnB ili džez muzike, svirka naših kaver bendova će sigurno ispuniti vaše muzičke želje i učiniti da se vaša proslava dugo pamti.

Razlog 1: Raznovrsnost muzičkog repertoara

Naši bendovi nude raznolikost muzičkog repertoara. Kod nas možete čuti različite žanrove muzike, od popularnih MTV/VH1 hitova, najnovijih pop pesama sa svetskih top lista, kao i starije hitove koji će oduševiti sve generacije. 

Obrade poznatih izvođača kao što su Avicii, Swedish House Mafia, Calvin Harris, Rudimental, Sak Noel, Example, LMFAO, Prodigy; popularne numere modernih pop zvezda: Bruno Mars, John Newman, One Republic, Pharell Williams, Beyonce, Rihanna, Shakira, Daft Punk; kao i nešto stariji hitovi sastava poput Jamiroquai, Chemical Brothers, Bomfunk MC’s su uvek na setlisti koja garantuje dobar provod.

Kaver svirke garantiraju da će svi vaši gosti uživati u muzici, bez obzira na njihov muzički ukus. 

Raznovrsnost muzickog repertoara kaver bend Beograd

Razlog 2: Interakcija sa publikom

Postoje bendovi koji su dobri u sviranju, a postoje oni koji su pravi majstori u stvaranju interakcije s publikom. A postoji i klub u kome su svi bendovi takvi. Svi oni su poznati po svom energičnom nastupu i neumornom angažmanu publike kroz celo veče.

Kada izađu na binu, prvo što ćete primetiti je koliko su samouvereni i koliko su posvećeni i vole svoj životni poziv. Bez ikakvog oklevanja, započinju svoj prvi set s puno energije i oduševljavaju svoju publiku od prvog trenutka.

Svaki kaver bend ima svoj jedinstveni stil. Ipak, ono što ih čini posebnim jeste njihova sposobnost da stvore posebnu vezu s publikom. Članovi benda ne samo da se energično kreću po bini, već izlaze u publiku i uključuju ih u nastup. Naši frontmeni neretko razgovaraju  sa publikom između pesama i stvaraju interakciju.

Pored toga, bend često uključuje publiku u svoje pjesme. Oni započinju pesmu, a onda puštaju publiku da nastavi da peva na sav glas.

Svako veče u BitefArtCafe klubu je drugačije i neponovljivo. Publika se nikad ne oseća razočarano, jer bendovi stalno osmišljavaju nove načine kako da ih uključe u svoj nastup. Njihov stil sviranja i interakcije s publikom je takav da postanu uvek prva opcija za sve koji žele dobar provod!

Interakcija sa publikom kaver svirka Beograd

3: Izazivanje pozitivne atosfere

Bendovi su neizostavan deo svake dobre zabave jer svojim jedinstvenim stilom, emocijama i energijom prenose pozitivnu atmosferu na publiku. Nastup benda može izazvati osećaje euforije, radosti, uzbuđenja i zajedništva s publikom. Oni stvaraju posebnu atmosferu koju ne možete naći na drugim događajima, a kada publika uzvrati na isti način, nastaje neprocenjiva iskra koja se dugo pamti.

Izazivanje pozitivne atosfere kaver bend Beograd

Zašto BAŠ BitefArtCafe?

U Bitef Art Cafe klubu nastupaju vodeći kaver bendovi iz Beograda kao što su Girls Boys & Toys, Lezz Go, MAKAO, Prekardashians, GIFT, a novi koncept žurke pod nazivom “ZAŠTO SU DANAS DEVOJKE LJUTE?” predstavlja posebnu atrakciju gde će vas Muški Vokalno Instrumentalni Sastav „Ewen & Black Boys with Big Toys“ na čelu sa Ivanom Jevtovićem oboriti sa nogu!

Оставите коментар

Scroll to Top