Musicology Sessions
otvara vrata novim saradnjama

Musicology Sessions je projekat koji već od 2014. godine dovodi svetske zvezde na muzičku scenu našeg regiona. Naša misija je donošenje nezaboravnih nastupa velikih svetskih imena.
JER VI, odnosno MI TO ZASLUŽUJEMO!


Imali smo privilegiju da ugostimo neke od najpoznatijih izvođača sa svetske soul/r&b/jazz/funk scene kao što su: Gregory Porter, Snarky Puppy, Robert Glasper, New Power generation, Incognito, Selah Sue, Angie Stone, Kovacs, Keziah Jones, Roy Ayers, Mario Biondi, Hooverphonic, Brand New Heavies, Seun Kuti, Meshell Ndegeocello, Jose James, Richard Bona group, Dirty Loops, Hindi Zahra, Nik West, Manu Katche Tendencies, Raul Midon i mnogi drugi. Ovi koncerti ostavili su neizbrisiv trag na kulturnoj sceni Beograda i regiona, i doneli veliku radost publici koja do pojave našeg serijala nije imala mogućnost da ih sluša u svom gradu.


Pored koncerata, Musicology Sessions ekipa organizovala je i veliki broj radionica na kojima su naši mladi muzičari imali priliku da se upoznaju i nauče nešto od svojih muzičkih idola. Međutim, nakon kovid pandemije, situacija se značajno promenila. U protekle 3 godine Musicology Sessions je uspeo da se održi uz podršku naših vernih sponzora i partnera poput Lenova, Apatinske pivare, JTI i CEBEF-a. Suočeni smo s izazovima jer su cene izvođača skočile u nebo, te je sve teže doći do umetnika koje želite / želimo bez generalnog, tačnije naslovnog sponzora – “Musicology BRAND Sessions”.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane i društveno odgovorne kompanije da nam se jave i podrže jedan drugačiji i slobodno možemo reći, poseban i društveno odgovoran projekat kao što je Musicology Sessions koncertni serijal.
Radujemo se vašim predlozima i podršci koja je ključna za dalji razvoj i dovođenje novih muzičkih iskustava.

Scroll to Top