28 5komicara 1920 x 1080

Stand up - Veče 5 komičara

Stand up - Veče 5 komičara

⚡ U utorak 28. maja gledamo stand up show sa čak pet komičara organizacije Standup.rs.⚡

Oni su: Alen Marković, Ilija Petrović, Marija Žagar i Lena Ilić.
Veče vodi Nebojša Potkrajac.

Nastup se održava u klubu BitefArtCafe u 21h.

👉 Alen Marković je u horoskopu ovan, ali ne veruje u horoskop jer su ovnovi jako tvrdoglavi i svojeglavi, tako da on ne veruje u horoskop jer je ovan. Za sebe kaže da je vojvođanski miks, jer je po nacionalnosti Srbin, Mađar, Hrvat, Rumun, Bosanac i Rom, tako da od svega ima po nešto, a centralna figura u njegovom životu je njegova baba, Bosanka, koja je najviše uticala na razvoj njegove ličnosti, i zato se često može čuti, iako ima više od 30 godina, da ga bole kolena, sigurno će nevreme uskoro. Muzičar koji misli da je smešan – verovatno najgora kombinacija i vrsta ljudi, koja radi isključivo na aplauz.

👉 Ilija Petrović. Jedini sin u oca i majke. Lak za održavanje i upotrebu. Kad ga bacis u vodu, on pluta. Kad ga nasloniš na drvo, on stoji. Kad ga gurneš u šteker, umreš.

👉 Marija Žagar je „inženjer“ i „komičar“. Luckasta je, neki bi čak rekli i simpatična, međutim, ona je samo prsla. Ne govori ljudima da se bavi standupom, jer želi da se ophode prema njoj kao prema normalnoj osobi.

👉 Lena Ilić ima skoro trideset godina i još uvek niko nije uspeo da joj objasni šta je administrativna zabrana. Dobitnica je nagrade za najluđi friz na rekreativnoj nastavi u Soko Banji. Nema kućnog ljubimca, ali za par godina planira da usvoji zdrave navike.

👉 Nebojša Čupa Potkrajac je nestalni član organizacije Standup.rs već više godina. To je zato što se pomirio sa činjenicom da će biti prilepljen za šank celog života, pa je rešio da bude barmen. U pauzama između dva koktela napiše po neku foru. Nije mu potrebna žvaka da bi osetio snagu mentola u sebi. Kad je bio mali nije mu bilo jasno zašto slepe ljude izbacuju sa broda. Kad ga pitaju koji broj cipela nosi on kaže dve.

*******

📆 Datum i vreme: Utorak 28. maj u 21h

📌 Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

🎟️ Cena ulaznice: 800 RSD

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili na Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje i nije potrebna rezervacija.
Ukoliko su karte rasprodate, ograničen broj ulaznica možete kupiti na ulazu pred početak nastupa, ali su to karte za stajanje i nije potrebna prethodna rezervacija.
Cena ulaznice na vratima: 800 RSD

🚪 Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

Vidimo se!

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

Mitropolita Petra 8
11000 Beograd

800 RSD

Standup

www.standup.rs
+381 63 37 74 20

Scroll to Top