19 srdjan 1920 x 1080

Stand Up - Srđan Dinčić "Merkur beskućnik"

Stand Up - Srđan Dinčić "Merkur beskućnik"

⚡NOVI STAND UP SHOW SRĐANA DINČIĆA⚡

U nedelju 19. maja u klubu BitefArtCafe na programu je Srđanov najnoviji, šesti specijal „Merkur beskućnik“.
Ovaj show je premijerno izveden na trinaestom festivalu stand up komedije u oktobru 2023. u Novom Sadu i Beogradu.

👉 Srđan Dinčić jedan je od najpoznatijih regionalnih stand up komičara. Iza sebe ima toliko nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu, da smo posle 1500 prestali da brojimo. A svako ko poznaje Srđanov rad, zna da će ovaj novi, šesti specijal biti bolji od svih prethodnih. Ali, ako ste prvi put ovde, i ne znate ko je Srđan, evo par reči o njemu.

Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, sa stažom od 13 godina aktivnog rada u svetu komedije. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu, kao i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu. Scenarista je i učesnik emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Učestvovao je u projektu „Stand up & more“ koji se emituje na kanalu Comedy Central Extra i prvi je komičar sa naših prostora koji je obišao 50 gradova i napunio dva Doma sindikata sa specijalom „Đavo iz jagode“. Učesnik je TedEx konferencije i jedan od najpoznatijih aforističara u Srbiji. Otvarao je nastup čuvenih komičara Edija Izarda (UK) i Dilana Morana (IRL). „Merkur beskućnik“ je Srđanov šesti specijal. Prethodnih pet su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“, “Treće stanje” i „U procesu“.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Najavljuje: Nebojša Potkrajac

*******

📆 Datum i vreme: Nedelja 19. maj u 21h

📌 Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

🎟️ Cena ulaznice: 1000 RSD

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili na Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje i nije potrebna rezervacija.
Ukoliko su karte rasprodate, ograničen broj ulaznica možete kupiti na ulazu pred početak nastupa, ali su to karte za stajanje i nije potrebna prethodna rezervacija.
Cena ulaznice na vratima: 1000 RSD

❓ Informacije o nastupu: 063 377 420

🚪 Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

Vidimo se!

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

Mitropolita Petra 8
11000 Beograd

1000 rsd

Standup

www.standup.rs
+381 63 37 74 20

Scroll to Top