30 SRDJAN 1920 x 1080

Srđan Dinčić "U procesu"

Srđan Dinčić "U procesu"

U subotu 30. septembra u klubu BitefArtCafe na programu je Srđanov show “U procesu”.

O Srđanu Dinčiću nema puno toga da se doda što već niste videli i sami. Najbolji komičar na Balkanu, i to ne po nama nego po nekim drugima. Po nama je čudak koji je dve nedelje pred premijeru ovog specijala polomio ruku na basketu, jer je zaboravio da godine stižu. Iako je show premijerno izveden pod nazivom “U procesu”, ostaje da vidimo da li će ga taj proces dovesti do nekog novog otkrića i eventualno – novog naslova.

Bilo kako bilo, ovo je Srđanov peti specijal. Prethodna četiri su „Ispod nevidljivog kišobrana“, „Laž po istinitom događaju“, „Đavo iz jagode“ i “Treće stanje”. Srđan Dinčić je stand up komičar iz prve postave organizacije Standup.rs, a iza sebe ima 12 godina rada i hiljade nastupa u Srbiji, regionu i belom svetu. Bio je učesnik svih festivala u zemlji i regionu i headliner svakog StandUpFest-a u Beogradu.

Producent i promoter programa: Standup.rs

Najavljuje: Mišo Babić

*******

📆 Datum i vreme: Subota 30. septembar u 21h

📌 Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

🎟️ Cena ulaznice: 1000 RSD

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje ISKLJUČIVO ukoliko pozovete broj telefona BitefArtCafe-a 063 377 420 i napravite rezervaciju.
Ulaznice možete kupiti i na ulazu pred početak nastupa- ali vam kupljena ulaznica na vratima kluba ne garantuje sedeće mesto.

🚪 Cena ulaznice na vratima: 1000 RSD

Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

Vidimo se!

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

Mitropolita Petra 8
11000 Beograd

1000 RSD

Standup

www.standup.rs
+381 63 37 74 20

Scroll to Top