selah sue (1920 x 1080 px)

Selah Sue - Musicology Sessions

Selah Sue - Musicology Sessions

Selah Sue, belgijska pevačica i kantautorka koja je osvojila svetsku scenu svojim prepoznatljivim glasom i autentičnim izrazom, dolazi u Beograd, u okviru Musicology sessions koncertnog serijala! Koncert će se održati 22. juna, a očekuje nas veče ispunjeno emocijom, energijom i nezaboravnim nastupom.

Iako delikatnog i nežnog izgleda, sa porcelanskim tenom i plavim očima, Selah je oduvek naginjala ka „crnom“ zvuku i umetnicama poput Lauryn Hill, Erykah Badu i Meshell Ndegeocello. Njen prvi album je doživeo ogroman uspeh širom sveta, a iz njega su se posebno izdvojili hitovi poput „This World“, „Raggamuffin“, „Crazy Vibes“ i duet sa Cee Lo Green-om „Please“. Pred beogradskom publikom, Selah će predstaviti i pesme sa svog novog i izuzetno hvaljenog albuma „Persona“, koji je već osvojio srca fanova širom sveta.

 

Albumom „Persona“, Selah Sue nas vodi na putovanje kroz različite aspekte ljudske ličnosti, istražujući sopstveni identitet. Belgijska pevačica je na misiji da bolje razume sebe kroz pesme koje su istovremeno iskrene i prosvetljujuće, čime je postigla trijumfalni povratak nakon pauze od nekoliko godina. Ovaj album, koji je već dobio brojne pohvale, predstavlja sveži umetnički početak za Selah Sue, dok istovremeno ostaje verni odraz njenog suštinskog izraza.

 

Njena muzika, koja spaja elemente soula, hip-hopa, džeza i R&B-a, dopire do dubina duše, istovremeno podstičući publiku na ples i introspekciju.

Na koncertu u Beogradu, Selah Sue će nas odvesti na putovanje kroz svoj bogat repertoar, donoseći nam najveće hitove sa svojih prethodnih albuma, kao i nove pesme.

 

Datum: 22. jun

Ulaz omogućen od 20:30

Koncert predgrupe 21h

Koncert Selah Sue 22h

 

Ulaznice su dostupne u dve kategorije:

Fan Pit ulaznice po ceni od 3500 dinara; 

Regularne ulaznice za stajanje po ceni od 2500 dinara.

 

Dostupan je i paket ulaznica koji uključuje prisustvo na koncertima Selah Sue i Kovacs. Cena paketa za Fan Pit iznosi 6500 dinara, dok je cena paketa za regularno stajanje 4500 dinara.

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

od 2500rsd

Musicology

musicology.rs
+381 63 59 42 94
+381 63 59 40 54

Scroll to Top