26 radojlo 1920 x 1080

Nikola Radojlović "Produžena neprijatnost"

Nikola Radojlović "Produžena neprijatnost"

⚡NOVI SHOW NIKOLE RADOJLOVIĆA – PRODUŽENA NEPRIJATNOST⚡

U nedelju 26. maja na programu je novi one man show Nikole Radojlovića “Produžena neprijatnost”. Nastup će biti održan u klubu BitefArtCafe.

Pitate se kako je nastala Produžena neprijatnost? Evo kako je to bilo:

Nikolu je jedne letnje večeri oteo jež sa pocepanim kratkim pantalonama i emotivno ga ucenio da napiše novu predstavu, pošto je, kako je rekao, staru već slušao. A Nikola, kakav je, slab na glodare manijake i uz to radoholičar, krenuo je odmah da zapisuje nove fore na kori drveta. Zato su prvih dvadeset minuta uglavnom šumske fore pa publika bude malo u veverici. Ako ste uživali u Nikolinoj prethodnoj predstavi sličnog naziva, onda ste potpuno nespremni za ovaj novi crnohumorni spektakl. Ko kaže da je Nikola ovoga puta preterao, taj nije jež i neka porazmisli o dostojanstvu! Život na ovoj planeti od korone na ovamo jedna je produžena neprijatnost, tako da će vam posle moderne svakodnevnice Nikoline crne fore leći kao Aleksandra Prijović posle Desingerice.

Otvaranje: Vuk Vujačić

*******

📆 Datum i vreme: Nedelja 26. maj u 21h

📌 Adresa: Mitropolita Petra 8, Beograd

🎟️ Cena ulaznice: 800 RSD

*** Ulaznice kupljene preko Tickets.rs ili na Tickets prodajnim mestima podrazumevaju da imate mesto za sedenje i nije potrebna rezervacija.
Ukoliko su karte rasprodate, ograničen broj ulaznica možete kupiti na ulazu pred početak nastupa, ali su to karte za stajanje i nije potrebna prethodna rezervacija.
Cena ulaznice na vratima: 800 RSD

❓ Informacije o nastupu: 063 377 420

🚪 Vrata otvaramo u 20h, program počinje u 21h.

Vidimo se!

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

Mitropolita Petra 8
11000 Beograd

800 RSD

Standup

www.standup.rs
+381 63 37 74 20

Scroll to Top