MATIJA CVEK (Facebook Event Cover)

MATIJA CVEK

MATIJA CVEK

Mladi hrvatski muzičar, Matija Cvek, predstaviće se beogradskoj publici svojim jedinstvenim zvukom 07. juna. Dvostruki dobitnik prestižne nagrade Porin za najbolji pop album i najbolje muško izvođenje za pesmu „Ptice“, Matija je brzo postao jedno od najvećih imena na hrvatskoj muzičkoj sceni.

Njegov debi album „Izbirljivo i slučajno“ već je u prvoj nedelji nakon izlaska osvojio srca publike i zasluženo zauzeo prvo mesto na listi najprodavanijih albuma u prošloj godini.

Matija Cvek je pravi primer uspeha u muzičkoj industriji, a veliki skok u njegovoj profesionalnoj karijeri krenuo je nakon izlaska prvog singla, pesme „Visine“, koja je postala veliki hit ne samo u Hrvatskoj, već i u regionu. Pesma se svakodnevno može čuti na srpskim radio stanicama, što jasno govori o njegom uticaju i popularnosti.

Nakon pesme“Visina” nastavio je da niže hit do hita poput brže, pop-funk pesme “Praviš me ludim” koja je osvojila radijske stanice širom Hrvatske, funk pesma “Probudi se” koju je napravio u saradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem, članovima popularne hip hop grupe TBF, pop swing balada “Ako nađem nekoga” napisana za crtani film “Korgi”, “Nasloni se” saradnja s Matijom Dedićem. S pesmom „Ptice“ osvojio je prvo mesto na 68. Zagrebačkom festivalu.

Ovo je svakako njegova godina jer i dalje niže nagrade; na održanoj svečanoj dodeli nagrada „Cesarica“ i „Zlatni Studio“ dobitnik je nagrade za pesmu godine „Trebaš li me“. 

Matija je za 2023. uvršten u „Program „ 100 Artists to Watch“ prema IMPALE izboru. IMPALA-in izbor 100 izvođača na koje treba obratiti pažnju, u partnerstvu s YouTube-om, donosi nam popis iz 30 različitih zemlja i sadrži više od 35 muzičkih žanrova.

Dobitnik je i nagrade „Večernjakova ruža“ za muzičara godine. 

Matiju Cveka odlikuju izuzetno kvalitetni LIVE nastupi sa svojim bendom The Funkensteins, koji ćete imati prilike da vidite i čujete 7. juna na sceni BitefArtCafe kluba u Beogradu.

 

Informacije i rezervacije: 063594294

Ulaznica bez rezervacije ne podrazumeva mesto za stolom, pultom ili u separeu, i broj rezervacija je ograničen.
Na koncertima postoji starosno ograničenje 18+ zbog bezbednosti mališana i zakonskog propisa koji se odnosi na zaštitu maloletnika.

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

Mitropolita Petra 8
11000 Beograd

1000 RSD

BitefArtCafe

bitefartcafe.rs
+381 63 59 42 94
+381 63 59 40 54

Scroll to Top