kovacs (1920 x 1080 px)

Kovacs - Musicology Sessions

Kovacs - Musicology Sessions

Jedna od najvećih senzacija holandske muzičke scene, Sharon KOVACS, ponovo dolazi u Beograd u okviru Musicology Sessions koncertnog serijala. Koncert će se održati 21. juna na Kalemegdanu, a očekuje nas veče ispunjeno emotivnim i moćnim nastupom.

Poznata kao KOVACS i pevačica obrijane glave, ova kantautorka u sebi skriva glas jedne prave soul legende, koja je publiku privukla pre svega, svojom jedinstvenošću i iskrenim stavom.

Inspiraciju je crpela iz muzike velikih legendi poput Betty Davis, Etta James i Tina Turner, a njen talenat je brzo privukao pažnju publike širom sveta. Nakon uspeha njenog prvog EP-a „My Love“ i debi albuma „Shades Of Black“, koji je bio veliki hit u 36 zemalja, Sharon Kovacs postala je prepoznatljivo ime u svetu muzike.

 

Njen novi album „Child of Sin“ predstavlja korak dalje u njenom muzičkom putovanju, reflektujući bogato iskustvo i transformaciju kroz koju je prošla. Ova kolekcija pesama istražuje teme ljubavi, gubitka, introspekcije i ličnog oslobođenja, obećavajući da će doneti novo svetlo u svet muzike. Sharon Kovacs nastavlja da evoluira kao umetnica, hrabro istražujući nove horizonte.

 

Datum: 21. jun

Ulaz omogućen od 20:30

Koncert predgrupe 21h

Koncert Kovacs 22h

 

Ulaznice su dostupne u dve kategorije:

Fan Pit ulaznice po ceni od 3500 dinara; 

Regularne ulaznice za stajanje po ceni od 2500 dinara.

 

Dostupan je i paket ulaznica koji uključuje prisustvo na koncertima Selah Sue i Kovacs. Cena paketa za Fan Pit iznosi 6500 dinara, dok je cena paketa za regularno stajanje 4500 dinara.

 

Online Rezervacije

Rezervacija važi nakon što dobijete potvrdni mail

BITEFARTCAFE

od 2500rsd

Musicology

musicology.rs
+381 63 59 42 94
+381 63 59 40 54

Scroll to Top