Predavanja/Izlozbe/Revije

Novi Bitefartcafe predstavlja idealan event prostor

za organizovanje umetničkih izložbi, godišnjih sastanaka, prostor za organizovanje promocije kompanije, prostor za organizovanje konferencija, prostor za organizovanje promocije knjige, modnih revija i drugih tipova profesionalnih okupljanja.

Prostran event prostor sa privatnim parkingom, blizu centra grada – unapred je pripremljen, u dogovoru sa vama, za idealno usklađen ambijent sa duhom manifestacije.

Event prostor je potpuno tehnički opremljen za organizaciju najrazličitijih događaja.

Multifunkcionalnost našeg event prostora pruža mogućnost isticanja najbitnijih aspekata vašeg događaja, kako biste što bolje i preciznije doprli do učesnika i ostvarili svoj zacrtani cilj.

Novi Bitefartcafe je osposobljen i opremljen za organizovanje događaja do 650 osoba i zbog mogućnosti prilagođavanja broju ljudi i tipu događaja specijalnim pregradnim vratima, ovaj multifunkcionalan prostor za proslave je idealno rešenje i za one koji nisu sigurni u broj gostiju.

Tu smo da predložimo i angažujemo najbolje fotografe i snimatelje. U ponudi je takođe i ketering iz našeg restorana Enso.

Ukupan kapacitet prostora – do 650 osoba
Kapacitet proslave sa trenutnom postavkom kluba (barski stolovi i separei) – 400 osoba + 100 osoba galerija
Kapacitet bioskopska sala sa pozornicom za govornike –  110 mesta bez separea, 180 mesta sa separeim.
Kapacitet proslave sa okruglim stolovima, sa jednom binom – do 110 osoba
Kapacitet proslave sa koskastim stolovima, sa jednom binom – do 120 osoba
Kapacitet proslave na galeriji u sklopu programa vikendom – do 100 osoba
Kapacitet proslave u pregrađenom klubu – do 180 osoba
Ukoliko vam je potreban tim za organizaciju specijalnih manifestacija iako se odlučite za drugi prostor – tu smo za vas!

 

KONTAKTIRAJTE NAS