Nikola Vranjković

When:
@ – @
2020-09-20T21:00:00+02:00
2020-09-21T00:00:00+02:00
Where:
Summer Stage
Beograd
Srbija
Nikola Vranjković @ Summer Stage | Beograd | Srbija

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor I muzicki producent. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out sa kojim je snimio cetiri studijska albuma;”Crno Belo I Srebrno” 94. ,”Godina Sirotinjske Zabave”96. ,”San Koji Srecan Sanjas Sam”98. I “Ako iMas S Kim I Gde” 2005.Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. Godine uz istoimenu knjigu pesama, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album I knjigu  “Bremeplov” (2014) ( sa muzicarima bendova Darkwood dub,Orthodox Celts I Goribor) i dvostruki album “Veronautika”(nazvan po istoimenoj pesmi snimljenoj sa Damirom Martinovicem Mrletom –Let3) u novembru 2017.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna  – u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album “Veronautika” je po glasovima slušalaca radija Beograd 202 proglašen za najbolji album 2017. godine.  Nikola Vranjković je dobitnik je   nagrade “Strune od svetla” koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Uz Nikolu Vranjkovića,  nastupa sastav u kome su bubnjar Vladan Božilović, basista Miroslav Uzarević, gitaristi Danilo Ikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Saradjivao je sa velikim brojem izvodjaca iz regiona kao muzicki producent,snimatelj I mix inzenjer na koncertima. Bajaga I Instruktori(live mix eng.),Let3(live mix eng I snimatelj na albumu “Bombardiranje Srbije I Cacka},Masimo savic(live mix eng),Eyesburn(mixao album Foolcontrol),Darko Rundek(live mix eng),Darkwood Dub(live mix eng I snimatelj na albumima “Elektropionir “I “Zivot pocinje u tridesetoj”),

Goblini(snimatelj na albumima “U magnovenju” I “Recontra”),Orthodox Celts (live mix eng ,producirao albume “A Moment like a longest day” I “One two five”) ,E-Play (producirao albume ”E-Play”, ’”Crime”, “Drago mi je da smo se upoznali”’ I “Obični ljudi “) Block Out (producent na albumu “Ako Ima s kim I gde” ko producent na albumima “Godina sirotinjske zabave”I “San koji srecan sanjas sam”),Lika Kolorado (miksao album “Smijes Zaurlat”),itd…..

Ulaznice su u prodaji putem servisa www.tickets.rs online ili na njihovim prodajnim mestima.
https://www.tickets.rs/venue/bitefartcafe-summer-stage/
*Sve ulaznice su za stajanje.
*Rezervacija stolova i separea je ograničena, a rezervacije su moguće tek nakon kupovine ulaznica.
*Barski stolovi imaju po dve stolice.
*Rezervacija u separeu ne podrazumeva sedeća mesta za sve osobe, već to zavisi od pozicije separea i broja osoba koje su u okviru jedne rezervacije.
Rezervacije stolova:
063594294 & 063594054
Bitefartcafe Summer Stage
Kalemegdan, teniski tereni Partizana